Beställ tolkning på nätet

Vi ansvarar för tillgänglig kommunikation

Beställ tolkning på nätet

Vi ansvarar för tillgänglig kommunikation

Plats

Typ av tolkning och språk som ska tolkas:

Tolkningstjänster för myndigheter, företag, organisationer och andra parter

Vi erbjuder teckenspråks- och skrivtolkning, syntolking samt tolkning till tecknat tal. Hos oss hittar du tolk även om det behövs alternativ och kompletterande kommunikation, till exempel tecken som stöd eller bildkommunikation.

Tolkning behövs i situationer där samtalsparter inte har ett gemensamt språk eller de har särskilda behov inom kommunikation.

Hörselskadade, döva, dövblinda och talhandikappade samt personer med åldersrelaterad hörselnedsättning kan använda sig av tolkning.

Våra erfarna tolkar har bred kompetens i olika tolkningsmetoder och kommunikationssätt.

Vi erbjuder tolkning av hög kvalitet vid kontakter med myndigheter, på arbetsplatsen, i kulturella sammanhang – i alla livets varierande situationer

Beställ tolkning eller lämna in offertförfrågan

1

Beställ tolkning eller lämna in offertförfrågan via webbformulär

Kontakta vår kundtjänst gärna om du behöver hjälp med din beställning eller offertförfrågan. Evantias kundtjänst betjänar vardagar kl. 8-16.

020 360 360
tulkkaus@evantia.fi

2

Den inskickade beställningen eller offertförfrågan behandlas senast följande vardag

Vi informerar dig så fort vi hittat en tillgänglig tolk för den önskade tiden. Om det uppstår frågor gällande vår behandlingsprocess, var vänlig och ta kontakt med vår kundtjänst.

3

Du kan beställa tolkning på tolkbeställning.fi direkt utan registrering

Som registrerad kund är det ännu enklare för dig att använda våra e-tjänster. Efter inloggning ser du din beställningshistoria och gör framtida tolkbeställningar lätt och smidigt.